Over Sundrape Holland B.V.

section-seprator

Waarom Sundrape

section-seprator

Al onze medewerkers hebben een ruime ervaring in de zonwering en raambekleding branche, bij elkaar meer dan 60 jaar. Hierdoor zijn we in staat snel met oplossingen te komen, problemen te voorzien en u te adviseren waar nodig.

Kwaliteit en duurzaamheid

section-seprator

Er is niets belangrijker dan het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren hier niet op in, én houden wel onze prijzen in de gaten. Er wordt veel gewerkt met het Decomatic systeem, omdat dit systeem zijn kwaliteit door de jaren heen heeft bewezen. Onze doeken en stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een optimale levensduur. Hierdoor zijn wij in staat A-merk kwaliteit te leveren tegen een zeer scherpe prijs.

Klanttevredenheid

section-seprator

Wat wij belangrijk vinden is een goed en persoonlijk contact met onze dealers. Behalve een korte levertijd van vrijwel al onze producten is onze afhandeling van reparaties zeer vlot. Door korte lijnen te hanteren, afspraken na te komen en mee te denken over oplossingen houden wij ook een goed contact met onze dealers. Het klinkt eenvoudig maar wij zijn tevreden als u, en uiteindelijk de consument dat is.