Over Sundrape Sunline Holland

Geschiedenis:

Sundrape Holland BV is ruim 40 jaar geleden gestart als onderdeel van het Duitse bedrijf Sundrape. Sinds 2006 zijn wij echter een zelfstandige Nederlandse onderneming met de naam Sundrape Sunline Holland BV. Onze basis is onze eigen collectie. Een uitgebreid assortiment waarmee we zowel de zakelijke markt als de consumenten markt kunnen bedienen. Daarnaast zijn we leverancier van Sundrape producten.

Wie zijn wij:

Al onze medewerkers hebben een ruime ervaring in de zonwering en raambekleding branche, bij elkaar meer dan 60 jaar. Hierdoor zijn we in staat snel met oplossingen te komen, problemen te voorzien en u te adviseren waar nodig.

Kwaliteit:

Er is niets belangrijker dan het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren hier niet op in, én houden wel onze prijzen in de gaten. Er wordt veel gewerkt met het Decomatic systeem, omdat dit systeem zijn kwaliteit door de jaren heen heeft bewezen. Onze doeken en stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een optimale levensduur. Hierdoor zijn wij in staat A-merk kwaliteit te leveren tegen een zeer scherpe prijs.

Onze visie:

Wat wij belangrijk vinden is een goed en persoonlijk contact met onze dealers. Behalve een korte levertijd van vrijwel al onze producten is onze afhandeling van reparaties zeer vlot. Door korte lijnen te hanteren, afspraken na te komen en mee te denken over oplossingen houden wij ook een goed contact met onze dealers. Het klinkt eenvoudig maar wij zijn tevreden als u, en uiteindelijk de consument dat is.